تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم چرا بعضی افراد در برابر آنفلوانزا آسیب‌پذیرترند؟ پیگیری درجه سختی‌کار نیرو‌های اورژانس و بازنشستگی با ۲۵ سال خدمت افزایش عفونت‌های تنفسی کودکان در فصل سرما قتل مرموز مردی که می‌خواست خواهرش را به کمپ ترک اعتیاد ببرد دستگیری متهم به سرقت ۳۰۰ میلیارد ریالی در مشهد | پیرزن مالباخته سارق را شناسایی کرد گل خوردنی برای درمان بیماری‌ها تولید می‌شود جزئیاتی از فوت مشکوک سام زارعی، دانش آموز شیرازی در منزل زلزله ۴ ریشتری سپیدان فارس را لرزاند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) تصادف مرگبار در خراسان جنوبی ۲ کشته بر جای گذاشت (۲۸ مهر ۱۴۰۴) متخصص چشم: ساعت ۱۰ شب به بعد موبایل را کنار بگذارید اختلاف خانوادگی و کودک‌آزاری بیشترین تماس‌ با اورژانس اجتماعی مرگ روزانه یک نفر به دلیل سرطان پستان در خراسان رضوی دستگیری ۲۲ نفر از اراذل در خمینی‌شهر اصفهان (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جیره‌بندی آب در تهران، شایعه یا واقعیت پیش‌رو؟
سرخط خبرها

ریزش ساختمان در حال احداث در بولوار توس مشهد | فوت نگهبان ۲۶ ساله زیر آوار (پنجشنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۳۱۵۰۴۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
  • ۱
ریزش ساختمان در حال احداث در بولوار توس مشهد | فوت نگهبان ۲۶ ساله زیر آوار (پنجشنبه، ۱۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم و عکس
ساعت ۲:۲۷ دقیقه بامداد امروز (۱۸ بهمن ۱۴۰۳)، حادثه ریزش ساختمان در حال احداث واقع در خیابان توس ۳۳ مشهد به مرکز فرماندهی ۱۲۵ اعلام شد.

آتش‌پاد حمیدرضا کافی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص جزئیات این حادثه، اظهار کرد: ساعت ۲:۲۷ دقیقه بامداد امروز، حادثه ریزش ساختمان در حال احداث واقع در خیابان توس ۳۳ به مرکز فرماندهی ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله آتش‌نشانان به محل حادثه اعزام شدند.

تعداد بازدید : 465

وی ادامه داد: این حادثه که بر اثر ازدیاد فشار بار بر روی سقف سوم بوقوع پیوسته، منجر به ریزش سقف‌ها و محبوس شدن نگهبان ساختمان در طبقه منفی یک شد.

فوت نگهبان ۲۶ ساله در حادثه ریزش ساختمان

همچنین  معاون عملیات منطقه ۲ سازمان سازمان آتش نشانی مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز از فوت نگهبان ۲۶ ساله در این حادثه خبر داد و اظهار کرد: همزمان با یافتن جسد نگهبان ۲۶ ساله ساختمان در حال ساخت عملیات آواربرداری و جست‌و‌جو برای پیدا کردن این شهروند به پایان رسید.

تعداد بازدید : 380

آتش‌پاد نجمی افزود: مقامات قضایی پلیس و اورژانس در محل حضور داشته و ادامه آواربرداری توسط مالک ساختمان انجام خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در پی ریزش ساختمان در حال ساخت در خیابان طوس ۳۳ علاوه بر آسیب جدی و تخریب کامل ساختمان در حال ساخت که چهار طبقه نیز بوده است دیوار‌های ساختمان مجاور نیز آسیب دیده دو دستگاه اتومبیل و یک دستگاه موتورسیکلت زیر آوار مانده است. همچنین بر اثر این ریزش داربست‌های نگهدارنده ساختمان نیز ریزش کرده و به سیم‌های برق منطقه آسیب رسانده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۰
0
1
ریزش ساختمان ها و تصادف ها و ...ناشی از ضعف مدیریت ها رانت ها تبعیض ها بی قانونی ها پارتی ها و رشوه ها و...
اگر همه موظف به اجرای قانون و وجدان کاری باشند و انحصار و ...نباشد این مشکلات خیلی کمتر می شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->